Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Intimszféra

Ahol (ön)magad lehetsz.

5+1 érv a síkosító mellett

2018. január 14. 09:08 - Intimszféra

A síkosító az egyik legsokoldalúbb és legkönnyebben hozzáférhető szexuális segédeszköz. Ha eddig még nem tetted, akkor itt az ideje, hogy felszerelkezz némi síkosítóval. Mutatjuk, hogy miért.

1. A női ciklus hormonális változásai miatt előfordulhat, hogy bár a vágy megvan, de bizony nedvesedés nincs. Hasonló lehet a helyzet menopauzában lévő hölgyeknél. Az ösztrogénszintben fellépő változások a hüvely szöveteinek fokozott szárazságát okozhatják. Ez pedig elég kellemetlenné is tudja tenni az együttlétet. De ha előkerül a síkosító, akkor megszűnik a probléma.

2. Az óvszerhasználatot is kellemesebbé varázsolhatja egy kis síkosító. Arra viszont figyelj, hogy ne károsítsa az óvszer anyagát! Fontos lehet még az is, hogy bár semmiképpen nem fogamzásgátló szer, de a legtöbb síkosító lassítja a spermiumok mozgását.

feet-2605664_1920.jpg

3. Ha kedvesedet vagy saját magadat kézzel kényeztetnéd, akkor is jól jön, ha van kéznél síkosító.

4. Ha szeretnéd kipróbálni az anális szexet vagy csak némi anális kényeztetést - akkor mindenképpen használj síkosítót! Ezzel elkerülheted a kellemetlen élményeket vagy az esetleges sérüléseket.

5. Talán ez az egyetlen olyan szexuális segédeszköz, amelyet könnyedén megvásárolhatsz akár egy drogériában is, és a mögötted állók rosszalló tekintetétől sem kell tartanod.

+1 Ha még nem próbáltad, feldobhatja a szexuális életed. Ha egyedül csinálod, akkor is.

A síkosítók közül a vizes bázisúakat javaslom, pl. az Aquaglide egy megbízható, és akár a legnépszerűbb drogériákban is kapható márka. Ebben a videóban pedig részletes útmutatást kaphattok a különféle síkosítókkal kapcsolatban - mikor melyik javasolt, milyen előnyei és hátrányai lehetnek az egyes fajtáknak, stb. Kellemes készülődést!

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://intimszfera.blog.hu/api/trackback/id/tr8813572165

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása